Abogados de divorcios

Presentació

Som advocades epecialistes en  divorcis, separacions, guarda i custòdia, família, violència de gènere, violència domèstica i violència familiar,  amb experiència professional avalada per més de 25 anys d'exercici. 

 

Des de la nostra  formació jurídica, especialització en família, divorcis, violències familiars i violència de gènere, tenim com a prioritat oferir un assessorament jurídic integral i un tracte personalitzat, per poder proporcionar la millor defensa pels interessos dels nostres clients.

 

La nostra actuació professional, està dirigida tant a l'assessorament extrajudicial com a la defensa dels nostres clients davant dels tribunals.


Els nostres àmbits d'actuació són el Dret de Família, el Dret Civil i el Dret Penal, Menors i Violència de Génere. També hem posat en marxa un servei de mediació civil i familiar con a mètode alternatiu a la via judicial per resoldre els conflictes.

 

 

Somos abogados especialistas en divorcios,  separacions, guarda y custodia,  família, violència de género,  violència doméstica  y  violencia familiar con experiencia profesional avalada por más de 25 años de ejercicio.

 

Desde nuestra formación jurídica, especialización en familia, divorcios, violencias  familiares y violencia de género, tenemos como prioridad ofrecer un asesoramiento jurídico integral y un trato personalizado, para poder proporcionar la mejor defensa para los ntereses de nuestros clientes. 

 

Formulari de contacte